Afspraak bevestigd

Afspraak bevestigd!

Je afspraak staat in onze agenda. Daarnaast ontvang je op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van de gemaakte afspraak. We zien je binnenkort, tot snel!

Afspraak annuleren

Een afspraak annuleren kan natuurlijk altijd. We vragen je dit zo snel mogelijk aan ons te laten weten, zo kan een andere klant in deze tijd geholpen worden. Annuleren kan via de email die je hebt ontvangen of bellen met 050 305 3419.

Tot uiterlijk 24 uur van te voren kun je de afspraak kosteloos annuleren.

Bij te laat annuleren of het vergeten van de afspraak zijn wij genoodzaakt de kosten van de geplande behandeling in rekening te brengen.

Parkeren en openbaar vervoer

Parkeren met de auto kan als volgt:

Herebinnensingel of Coenderssingel:
Maximale parkeertijd: 30 of 60 minuten – kijk op de parkeerautomaat.
Kosten: € 4,10 per uur, maandag t/m woensdag 09:00 – 22:00 uur, donderdag t/m zaterdag 09:00 – 00:00 uur en zon- en feestdagen 12:00 – 17:00 uur (gratis parkeren op eerste paas-, pinkster- en kerstdag).

Q-Park Museum Centrum:
Adres ingang: Herepoortenmolendrift 2
Maximale parkeertijd: 24 uur
Kosten: Per 17 minuten of een gedeelte hiervan € 1,00
Maximaal dagtarief € 19,50

Openbaar vervoer:

Bushalte Zuiderdiep (+1 min lopen)
óf
Bushalte Hereplein (+2 min lopen)

Vragen

Vragen over je boeking? Zo zijn we te bereiken:

Telefoon: 050 305 3419
Whatsapp: 06 85144601
E-mail: info@whitesmilefactory.com

Moï Beauty werkt met

Lycon Precision Waxing
Lycon voor de ultieme Brazilian waxen en gezicht.
De LYCON waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat! Geef een ongekende boost aan je salon met hét merk onder de professionele waxen.
Refectocil
Dyotics Brow Henna is gemaakt van de beste henna, aangevuld met hoogwaardige pigmenten. Het grote pluspunt is dat de henna niet alleen de haren kleurt maar ook de huid. Tot wel 14 dagen. Zodat je extra lang van jouw prachtige brows kunnen genieten.
Dyotics
Één blik zegt meer dan duizend woorden. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht en geeft je een mooie uitdrukking!
Met de populaire wenkbrauwverf en wimperverf van RefectoCil sta je garant voor het professioneel verven van de wenkbrauwen en wimpers.
White Smile Factory
Wij zijn gespecialiseerd in het bleken van tanden en kunnen je daarom ook altijd resultaat garanderen. Wat onze werkwijze extra uniek maakt? We bleken uiteraard alleen met onze unieke White Smile Factory Non-peroxide bleek gel. Hiermee hebben we een unieke formule, uit natuurlijke ingrediënten, waarbij het bleken van je tanden niet schadelijk is.

  • Verantwoord Moi Beauty streeft naar een verantwoorde en efficiënte manier om op een natuurlijke wijze beauty behandelingen uit te voeren.
  • Professioneel Ons getrainde personeel werkt uitsluitend met de beste producten om constant de hoogst haalbare resultaten te bereiken. ​
  • Service Voor iedere behandeling kun je bij ons een gratis consult aanvragen. We vertellen je de mogelijkheden en beantwoorden je vragen.
Hulp nodig?